ÇocukluDünya STAJYER İŞ İLANI

ÇocukluDünya aşağıdaki konularda okuyan ve tecrübe kazanmak isteyen stajyerler aramaktadır.

• Pedagoji, Çocuk Psikolojisi, Rehberlik Danışmanlık
  • Halkla İlişkiler / Sosyal Medya
  • Televizyon Medya
  • Bilişim Teknolojileri

Dinamik, araştırmayı seven, bağımsız çalışabilen, profesyonel yaklaşımı olan, 3. veya 4. sınıf öğrencisi olan adaylar aranmaktadır. Adayların bu stajı zorunlu staj olarak kullanması beklenmektedir.

İlgilenen adayların en geç 25 Mayıs’a kadar özgeçmişlerini bilgi@cocukludunya.com adresine yollamaları gerekmektedir.

Görev tanımı:

• Pedagoji, Çocuk Psikolojisi, Rehberlik Danışmanlık: 0-6 yaş çocuklarının gelişimi üzerine araştırma yapmak, siteye katkıda bulunmak
  • Halkla İlişkiler / Sosyal Medya: Sosyal medya ve sosyal ağlarda araştırma yapmak ve sosyal medya çalışmalarımıza destek olmak
  • Televizyon Medya: Video çekimlerine ve çekilen videoların edit’lenmesine destek olmak
  • BT: SEO, mobil app geliştirme, websitesi geliştirme, sistem test, sistem geliştirme konularında hem araştırma hem de programlama yapmak

ÇocukluDünya Hakkında:

ÇocukluDünya 0-6 yaş çocuklarının gelişimini destekleyen bir dijital platformdur. Websitemizde:

• 0-6 yaş çocuklarının seviyelerine uygun 2000’den fazla aktivite
  • Türkiye’nin önde gelen uzmanlarının hazırladığı makaleler
  • Çocuklara yönelik Türkiye’deki tüm aktivite, hobi ve sanat merkezleri hakkında bilgi bulunmaktadır.
ÇocukluDünya STAJYER İŞ İLANI