KHAS Reunion 2016

Kadir Has Üniversitesi Kariyer Merkezi ve Mezunlarla İlişkiler Ofisi tarafından, Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel’de 27 Mayıs 2016’da gerçekleştirilen Khas Reunion’16, yüzü aşkın mezunumuzu bir araya getirdi. Bu yıl ilk defa düzenlenen etkinlik Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mustafa Aydın’ın konuşmasıyla başladı. Gecede, mezunlarımız birçok farklı aktivite ile eski yılları yad etme fırsatı buldular. Öğrencimiz, Kerem Ersoy DJ’lik performansı ile tempoyu düşürmezken; 2013 yılı İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı mezunumuz Doğan Han Çelikcan söylediği şarkılar ile kulaklarımızın pasını sildi. Birbirinden renkli müzik yelpazeleri ile eğlendiğimiz gecede mezunlarımız ile yakaladığımız atmosfer bize okul sıralarında geçirdiğimiz güzel günlerin hislerini yeniden tattırdı. Her yıl gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz Khas Reunion etkinliğimiz için oldukça güzel ve tadı damakta kalan bir başlangıç oldu.

KHAS Reunion Fotoğraflarına Linkten Ulaşabilirsiniz.https://goo.gl/OahkAa

KHAS Reunion 2016